Survival Explore World Reset

General Talk about ClownerCraft
Forum rules
1. No swearing, or inappropriate language. Please keep things family friendly.
2. No offensive posts
3. Be respectful of other people's opinions.
4. Keep posts on-topic. No discussion of other servers.
Post Reply
User avatar
groudzero
Posts: 11
Joined: September 8th, 2017, 6:09 am
Location: Saint Louis

Survival Explore World Reset

Post by groudzero » April 6th, 2019, 4:10 pm

I have no clue what this is?? It's being reset and I don't wanna loose things.. like builds and the hoard of items I have on survival....

Just need clarification. Thanks.
"Why, I'd horse-whip you if I had a horse." - Groucho Marx :D

TheClowner
Site Admin
Posts: 569
Joined: August 30th, 2012, 4:35 pm
Location: United Kingdom
Contact:

Re: Survival Explore World Reset

Post by TheClowner » April 9th, 2019, 9:56 am

Explore is our resource collecting world (accessed with /rtp explore) - it's separate from the vanilla and custom building worlds.

User avatar
groudzero
Posts: 11
Joined: September 8th, 2017, 6:09 am
Location: Saint Louis

Re: Survival Explore World Reset

Post by groudzero » April 10th, 2019, 4:13 am

I have never used or heard of it. But know I know. Thanks.
"Why, I'd horse-whip you if I had a horse." - Groucho Marx :D

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest